Co se dělo 14. 9. 2013

14. 9. 2013VELKÁ PODZIMNÍ CYKLOJÍZDA

VELKÁ PODZIMNÍ CYKLOJÍZDA

Jako předvoj nadcházejícího Evropského týdne mobility chce iniciativa Auto*Mat upozornit na nesmyslné snižování výdajů města na neautomobilovou dopravu. Již téměř pro tři procenta všech cest*, které Pražané po městě denně urazí, si totiž zvolí jako hlavní dopravní prostředek kolo. Hlavní město to ale nereflektuje. Změňme to! Ukažme politikům, že nám není lhostejné, zač se utrácí naše peníze. Řekněme jasně a nahlas, že chceme, aby město vyčlenilo alespoň 2 % svého rozpočtu na dopravu pro další potřebný rozvoj cyklistické infrastruktury a cyklodopravy!

KAM POJEDEME?

Velká podzimní cyklojízda je jedinečnou příležitostí pro takový apel na naše politiky. Po třetí hodině odpolední se vydáme na trasu, která je tentokrát naplánována na délku 13 km a protože pojedeme rychlostí cca 12km/h přívětivou všem kategoriím cyklopražanů, bude trvat kolem jedné hodiny, než dorazíme do cíle. Z Václavského náměstí vyrazíme směr Žižkov, poté ulicí Husitská a Koněvova až na Krejcárek odkud se spustíme do Libně a Holešovic. Cíl trasy je zatím předmětem jednání, ale naším velkým přáním je ostrov Kampa na Malé Straně. A proč? Kde jinde než v srdci Prahy, nejstarší městské části v přijemném prostředí parku na ostrově bychom se měli sejít, abychom společně zvedli svá kola na důkaz společných vizí a požadavků. Dáme teď větší prostor závěrečnému cyklosouznění?


Praha - Václavské náměstí

www.facebook.com/events/148289…

15:00


14. 9. 2013

DUBWISE CONFERENCE

feat. FORWARD MARCH POSSE , R2D2 a BASHMENT meet TEKKIRK



14. 9. 2013ŠRAPNEL 2013

ŠRAPNEL 2013

SKA - reggae-funky - rock večírek 19:00 - 24:00
kulturák + malá afterpárty


Konstantinovy Lázně

www.facebook.com/events/420398…

VSTUPNÉ J E N: 99,99- Kč


14. 9. 2013Swing & Champagne Club vol.1

Swing & Champagne Club vol.1

První večer ze série Swing & Champagne Club, ve kterém se podíváme do 20. a 30. let.
Přeneseme se do klubu, kde šampaňské teče proudem a bláznivá párty nemá konce.
Večerem nás budou provázet Swing Garden a Max W. s několika zajímavými hosty.


Popocafepetl - Újezd

www.facebook.com/events/155811…

Začátek: 20:00
Vstup: 100Kč (v dobovém oblečení jen za 50Kč)


14. 9. 2013

Raggaultras crew

reggae & dub & rootstep & steppas


Rohoznice u Miletína, hospoda

www.facebook.com/raggaultras


13. 9. 2013 - 15. 9. 2013FREEZE FEST aneb KULTURA JINAK

FREEZE FEST aneb KULTURA JINAK

FREEZE FEST aneb KULTURA JINAK je svobodný art festival zaměřený především na alternativní žánry umění a neprofesionální uměleckou scénu. Tvůrčí svoboda se nabídne všem, a to bez zásadnějších hmotných či časových investic. Chceme zapojit širokou veřejnost, neopomínaje studenty uměleckých škol, profesionální i talentované začínající umělce, s důrazem na originalitu tvorby a vyloučení bezduchého kopírování aktuálních trendů.


Stredocesky kraj - industriální areál


13. 9. 2013 - 14. 9. 2013

DRUMSELECTA OPEN AIR FESTIVAL 2013

Drumselecta je první brněnský oficiálni dvoudenní multi-žánrový open air festival. Na návštěvníky čeká 7 pódií, kterým bude vévodit Drum & Bass stage se 7 zahraničními hvězdami a našlapaným českým supportem, dál Electro / Breakbeat stage s norskou hvězdou Savantem, Hip hop stage, na které zadiktují například Orikoule a Moja reč, Reggae stage, Psytrance stage a chybět nebude ani Tekk stage. Na sedmém podiu se bude ´mimo jiného´ odehrávat například soutěž v Breakdance a ve fotbálku.


Mariánské údolí / Brno

drumselecta.cz