Co se dělo v únoru 2017

3. 2. 2017

RUB-A-DUB FRIDAY

RUB-A-DUB FRIDAY
... je jediny pravidelni mejdan v Praze ktery se jiz vice let zameruje predevsim Reggae Muzice ktera vznikala od konce 70tych let az do zacatku let 90tych.
DanceHall, RaggaMuffin, Rub-A-Dub ...rikejte tomu jak chcete, dulezite je ze kdyz tuto muziku mate radi a chcete si ji uzit v prijemne atmosfere u dobreho piva s nejakyma chutovkama, tak je LALIBELA zpravne misto pro Vas ! King Yellowman, Burro Banton, Barrington Levy, Linval Thompson, Frankie Paul, Charlie Chaplin, Josey Wales, Papa Michigan, General Smiley, General Saint, Clint Eastwood, Eek-A-Mouse, Toyan, Ranking Joe, Tristan Palmer, Wayne Smith... je jen nepatrny zlomek toho co tato era nabizi a my mame zasoby z kterych muzeme vytahovat hit za hitem temer do nekonecna protoze sami se casto prekvapujeme jak paradni pisne v techto letech vznikaly a porizujeme si je na deskach jedna radost.
Nuff'N'Ruff si ale samozrejme vyhrazuje pravo okorenit tyto vecery kvalitnim DUBem nebo Roots music...
Na techto pravidelnich vecircich take davame sanci mladym selektorum ktery hodluji podobnym zanrum jako my.Muzou dorazit mezi Nas a nechat se vnest do taju prace s gramofony a mixaznym pultem, samozrejme vinylist ve 100% .

Tesime Se Na Vas, Lalibela a Nuff'N'Ruff !


Lalibela , Holeckova 17 , Praha 5

lalibela.cz/

scontent.fmad3-3.fna.fbcdn.net…


24. 2. 2017

Dub in peace vol.2

Dovolujeme si Vás pozvat na další pokračování Reggae a Dubové akce, která opět proběhne ve velice příjemném Zázemí. Naše pozvání přijali Selecta Rollandblow a Sloukič z Young Selektazz.
Můžete se tedy těšit na parádní mejdan.


Zazemi , Bartolomejska 13, Praha

www.facebook.com/events/379559…

scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net…