10. 1. 2009Demonstrace na podporu obyvatel Gazy

Demonstrace na podporu obyvatel Gazy

stop útokům Izraele na pásmo Gazy - stop zabíjení nevinných civilistů a dětí - stop izraelské agresi


Palackého náměstí, Praha

16:00-19:00


2Frank:

Děkuju, líp bych to sám neřekl. Stoprocentní souhlas!

Přidal(a): Bare 2009-01-11 12:03:24

Abych řekl pravdu, tak když jsem natahoval ten leták, dost jsem se zarazil. Ano, válka není nikdy dobrá věc a já osobně mám velmi málo informací, abych mohl konflikt kvalifikovaně posoudit, nicméně dle mého názoru je do značné míry opodstatněný. Tím chci říct, že akce vyvolá reakci a když pominu historické okolnosti, tak byl konflikt vyvolaný radikály ze strany Hamásu, kteří májí v pásmu Gazy i mezi civiním obyvatelstvem značnou podporu. A terorismus jistě nikdo z nás podporovat nechce. Takže agresi nepodporuji v žádném případě a jsem pro zastavení bojů. Je však jasné, že ze strany Hamásu tato myšlenka podporu nemá a tím pádem chápu izraelské korky. Ačkoli prosáklo mnoho informací o nedodržování mezinárodních úmluv o humanitární pomoci, útoky jsou poměrně kvalitně cíleny tak, aby byly ztráty na civilním obyvatelstvu minimalizovány.

Přidal(a): Frank 2009-01-10 21:35:10

Poznámka samozřejmě nebyla myšlena proti tomuto webu nýbrž proti zaměření celé demonstrace. Problém je opravdu na obou stranách a obě strany zabíjejí nevinné civilisty. Z tohoto důvodu mi přijdou podobné protestní akce jako velmi neobjektivní a jednostranné což jednoznačně odsuzuji. Historie tohoto konfliktu je velmi složitá, ale problém zůstává na obou stranách. A rád bych zdůraznil, že zabíjení nevinných civilistů je obecně spíše oblíbenou praktikou muslimských radikálů, než izraelské armády.

Přidal(a): Bare 2009-01-10 15:34:07

jo, s tim naprosto souhlasim a uznavam, ze autor flyeru se mel vice zamyslet nad formulaci sloganu...pochybuji, ze civiliste "z druhe strany" tento konflikt ocenuji a nezasahuje do jejich zivota stejne jako obyvatelum pasma Gazy... uznavam tez, ze to neni akce 100% vhodna ke zverejneni na webu, ktery je primarne zamereny na hudbu, na druhou stranu je dle meho nazoru dulezite, aby se nad podobnymi udalostmi premyslelo a nezustavali jsme lhostejnymi jen proto, ze se nas to osobne netyka..coz evidentne ucel splnilo..

Přidal(a): Natálka 2009-01-10 13:04:29

Doplneni

Omlouvam se za chybu, oboustraNNe samozrejme.

Přidal(a): Bare 2009-01-10 12:11:23

???

Ocenil bych demonstraci za oboustrane zastaveni "zabijeni nevinnych civilistu a deti". Proberte se.

Přidal(a): Bare 2009-01-10 12:09:13
InfoKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé