11. 4. 2009Freeze fest aneb kultura jinak - Re-Kreace Ostrava

Freeze fest aneb kultura jinak - Re-Kreace Ostrava

Main stage: živé produkce kapel a DJ´s. Crossover žánrů a stylů. Kapely: Like she (electro), Ngomau (dub), Secret shot (funk), Pianko (ska), Song of satori (shamanik punk), Babiczka (elektrik šanzon), Houby (psychedelic punkrock), Mauricius Pičus (audiopacientální neodada); DJ´s Triballbass, QBE, Beduan a Aztek a sekundovat jim budou VJs z Tv-produkt, Užaj, KbCz, Globus, Cryystal a další.

Okodom - djs a livesets: Mechoz, Revers, Mim, MariusKonvoj, Martyzan, Kinetix sound system a vjs: Oko3, Berry, PUK-PUK a další.


Chillout: vegejídlo, čajovna, ambient, pomalá elektronika a dubstep. Pestrá hudební směs - od různých poloh hip-hopu, přes world music a dubstep až k expernimentálnější elektronice a ambientu. Vše doplněno videoprojekcí.

K vidění budou výstavy fotek z Freeze festu 08 a děl z Freeze Turbulence z pražské Haly Cv. O nejrůznější prostorové instalace a výtvarné performance se postarají Openmindz360, Ivo Sumec, BRGR, KULICH, John Indiano a další umělci. A nebude chybět ani fireshow, žonglování, unicycle exhibice, Djs-kool, sítotisková dílna a Lomography ateliér.


hornické muzeum Landek, Ostrava - Petřkovice

freezefest.kulturajinak.com

18:00 - 6:00


InfoKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé