18. 2. 2011Rozlučka s Hush Cafe - Closing Pary

Rozlučka s Hush Cafe - Closing Pary

CLOSING PARTY @ HUSH CAFE:

It is nearly 5 years and Hush Cafe have being setting some of the best party and social atmosphere in Prague; Hush will be closed on 19th. Closing party kicks off at 20:00hrs on Friday the 18th Feb '11 with some of the best Djs in Prague it will be a final groovy night. As you now know it, it's the last night and all the bottles will be emptied, so we'll have special offers and half price drinks all... night long. Tell a friend and step down to your favourite funk hot spot for one final celebration of good times we have had in this lounge that served Locals, Expats, International students and tourists as ONE COMMUNITY.

Toast!, Hush casual but classic!!!

----------------------------------------------------------------------------
ROZLUČKOVÁ PÁRTY v HUSH CAFE:
„na každém konci je krásné to, že něco nového začíná....“

Bude to skoro 5 let co Hush Café vytvářel prostor pro vaše nejlepší večírky s přátelskou atmosférou v Praze, avšak 19.února se jeho magické tajemství navždy uzavře. Přijďte se rozloučit na poslední párty v pátek 18.února 2011 a za hudby nejlepších djs nám pomozte vyprázdnit objemy lahviček z vámi tak známého podsvíceného baru, který často sloužil místo televize nebo jako meditace :-)
Začínáme ve 20hodin a budeme tu pro vás tak dlouho, jak jen si pořádné rozloučení zaslouží.... užijme si poslední mírumilovný společný čas všech místních, expats, studentů i turistů jako vždy, jako jedna velká rodina.

Těšíme se na vás a děkujeme.

„Hush, váš druhý domov.
Poznali jsme jeho tajemství,
poznali jsme jeho styl,
přijdeme do hush..... naposledy.“


HUSH CAFE

www.hushcafe.cz


InfoKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé