Co se dělo 26. 6. 2008

26. 6. 2008Cohiba

Cohiba

big beat, blues, funky, jazz, jungle


Café Na půl cesty

www.greendoors.cz


26. 6. 2008Bulva Fabula [ archetype edition ]

Bulva Fabula [ archetype edition ]

live audiovisuals:
Anhedonia, Tábor Radosti, Mateřídouška.

Červnová Bulva Fabula [ archetype edition ] vychází z termínů jako self, shadow, anima, animus, persona či transpersonal, beyond the rational a consciousness a vychází ze symbolického modelu, soustavy myšlenek a představ, které se během historie neustále vrací nebo jsou trvale přítomny. Představují archaickou vrstvu vývoje lidského vědomí.


Roxy

www.roxy.cz

vstup volný, start 20:00 - 02:00


26. 6. 2008DJs Baltazar

DJs Baltazar

latino & funk


Palác Akropolis

www.palacakropolis.cz

22:00, Malá Scéna


26. 6. 2008

Crosska

Prague Ska Conspiracy, Disco Balls, Peri Feri, Dasha) zahrádka, chillout (Kaliyuga Sound)...


Cross club

crossclub.cz

Vstup 150,- / dole zdarma


26. 6. 2008Dj Peterka

Dj Peterka

rock´n´roll - punk - ska


klub Újezd

www.klubujezd.cz

22:00


26. 6. 2008

Salsafever

DJ Alfredin ne chodí do školy - bachanta latin pop salsa


Chatteau Rouge

www.chateaurouge.cz


22. 5. 2008 - 2. 7. 2008Projekt Bouře - Wiliam Shakespeare

Projekt Bouře - Wiliam Shakespeare

Je to tak dávno, že zdá se to jak sen...
Projekt Bouře je divadelní projekt podle hry Williama Shakespeara, který se právě připravuje na půdě hudebního klubu Cross v Holešovicích. Celkem proběhne 30 představení vždy pro 10 návštěvníků. Premiéra se uskuteční 22. května 2008.
Na přípravě projektu se podílí několik desítek lidí, jejichž společným záměrem je vytvořit interaktivní audiovizuální zážitek za pomoci nejmodernějších výrazových prostředků (experimentální hudba od ambientu po breakcore, vizualizace, nonverbální a pohybové herectví), který však bude plně odpovídat smyslu Shakespearovského světa. Projekt by měl zároveň plně vyjádřit náš pohled na současné divadlo a na to, jakou podobu od něho očekává generace, pro níž je pohyb na pomezí virtuálního a reálného a dekonstrukce tradičních druhů umění běžným zážitkem.
Na půdě klubu Cross, "místě pro sny a pro kočky", chceme vybudovat iluzi, halucinaci, zázračný ostrov z Bouře Williama Shakespeara tak, jak si ho sami představujeme a jeho návštěvníkům nabídnout setkání s duchy lesa, čarodějem a alchymistou Prosperem, jeho dcerou Mirandou, obludou Kalibanem a dalšími postavami Shakespearovského světa.


Cross club

crossclub.cz

vstup 200,- Autorka projektu TOY_BOX je absolventkou bakalářského studia scénografie na DAMU a zabývá se kresbou komiksu a ilustrací. http://crossclub­.cz/projektbou­re